Brugte biler Vordingborg

Er du på udkig efter ny eller brugt bil i Vordingborg, så er AutoCentro Vordingborg på Næstvedvej 70 det helt rigtige sted. Vi er stolte af at være én af de førende brugtvognsforhandlere i Vordingborg. Vores team har mange års erfaring med bilsalg i området og har derfor altid et stort udvalg af populære biler i Vordingborg og omegn.

Biler til salg i Vordingborg

Kontakt os

4 + 4 =

Find os

Kontakt en af vores dygtige sælgere i Vordingborg

Carsten Celano

Carsten Celano

Salgschef/Afd. chef

cac@autocentro.dk
Tel. 24 92 81 71

Tobias Karlshøj Frandsen

Tobias Karlshøj Frandsen

Elev salg

tkf@autocentro.dk
Tel. 54 55 52 31

Helene Agerskov

Helene Agerskov

Erhverssælger / Fiat Professionel

ha@autocentro.dk
Tel. 40 24 20 15

Professionelt salg af brugte biler i Vordingborg

 

AutoCentro Vordingborg stiller høje krav til vores medarbejdere lige fra salgsafdelingen til værkstedet er vores mission at have en høj standard. Skal du kigge på ny brugt bil er det altid vores fornemmeste opgave at du går fra bilhuset med ro i maven. Vores ekspertise og kyndige viden i bilbranchen gør at vi sammen med dine behov finder den helt rigtige brugte bil til dig.

 

Et trygt køb af brugt bil hos AutoCentro på Næstvedvej 70, 4760.

 

Hos Autocentro hjælper vi dig med et trygt køb af brugt bil. Vi hjælper dig med at finde bilen som passer til netop dig og dine behov. Vi har derfor altid en masse spørgsmål, som skal hjælpe os med at spore os ind på det helt rigtige bilkøb og hvordan du ønsker at finansiere din nye brugte bil.

 

Fordele ved køb af brugt bil

 

En af de største fordele ved køb af brugt bil er det økonomiske aspekt, her kan du ofte spare rigtig mange penge allerede fra da bilen kører ud fra forhandleren. Derfor kan det godt betale sig at købe brugte biler. Hvis du er i tvivl om du ønsker en ny eller brugt bil, kan du med fordel kigge på en demo bil, som er en brugt vogn, som kun har kørt internt hos forhandleren, de har typisk kun gået mellem 1.000 km – 8.000 km. Brugte biler som har kørt mange kilometer, er en god ide at få tilset af en autoriseret mekaniker, men sker handlen hos en brugtvognsforhandler har de ofte en autoriseret mekaniker, som har tilset bilen på forhånd, som kan stå inde for at bilen er klar til salg.

 

brugte biler til salg til ethvert budget

 

Hos Autocentro Vordingborg har vi biler til salg i alle prisklasser. Leder du efter en billig brugt bil kan du bruge vores filtrering, som let kan give dig overblikket over de billigste biler, omvendt leder du efter en lidt større bil kan du også sortere bilerne efter højest pris. Kan du ikke finde den bil du leder efter på vores hjemmeside? Så tøv ikke med at kontakte os, da vi har samarbejdspartnere både i Danmark og Tyskland.

AUTOCENTRO NYKØBING F

Havnepladsen 2
4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 84 35 00

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO RØDBYHAVN

Færgevej 17
4970 Rødbyhavn

Telefon: 54 60 52 02

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO VORDINGBORG

Næstvedvej 70
4760 Vordingborg

Telefon: 55 37 60 30

Vis på Google Maps