Fiat Nykøbing Falster

Går du både op i et smukt ydre og et knivskarpt indre?
Så skal din næste bil være en Fiat! For her får du både et smukt italiensk design og ubetinget køreglæde. Og den skal naturligvis købes lokalt, for din egen nemheds skyld, både i købet og den kommende servicering, så din Fiat kan følge dig i mange år.
Så uanset om du skal købe en Fiat, ny eller brugt, eller have din nuværende Fiat på værksted, så sæt GPS’en mod Fiat Nykøbing F. Vi har til huse på Havnepladsen 2, 4800 Nykøbing Falster
Én ting er sikkert. Du er i de bedste hænder i lokalområdet, når det drejer sig om Fiat!

Kontakt os

4 + 9 =

Find os

Kontakt en af vores dygtige sælgere i Nykøbing Falster

Jimmy Nielsen

Jimmy Nielsen

Dir.

jimmy@autocentro.dk
Tel. 41 18 36 51

Jens Erik Mogensen

Jens Erik Mogensen

Bilrådgiver

jem@autocentro.dk
Tel. 40 33 51 30

Mads Munk

Mads Munk

Bilrådgiver KIA

mml@autocentro.dk
Tel. 51 85 34 63

Helene Agerskov

Helene Agerskov

Erhverssælger / Fiat Professionel

ha@autocentro.dk
Tel. 40 24 20 15

God samvittighed, høj køreglæde og sydeuropæisk charme

 

Nykøbing F er ikke helt Sydeuropa, men én ting er sikkert; vi kan levere sydeuropæisk charme, grøn samvittighed og høj køreglæde, for vi er Fiat Nykøbing F!
Og Fiat er bilmærket for dig, der ønsker alle tre egenskaber opfyldt i din nye bil. Designstilen har været kendt i mange år på f.eks Fiat 500, der godt kan betegnes som et designikon. Italiensk bilproduktion er lig med køreglæde. Det er vel svært at nævne en italiensk bilproducent, der ikke har stort fokus på køreglæde. Og hvad endnu bedre er; Fiat er kommet med på den grønne bølge, så du kan starte bilen uden en sort sky over hovedet. Senest er designikonet Fiat 500 præsenteret i både en 100% elektrisk version i form af Fiat 500e og en hybrid version
Har du købt ind i idéen om en Fiat og foretrækker du også at handle bil lokalt?
Sæt da din GPS mod Havnepladsen 2, 4800 Nykøbing Falster, der vil guide dig til Fiat Nykøbing F.
Her vil du blive præsenteret for biler, der kan alt ovenstående.

 

Fiat har en bil til et hvert behov

 

Din bil skal tilpasses dig behov og ikke omvendt!
Uanset om du er på udkig efter en lille bybil, en cabriolet der giver vind i håret, en højtbenet SUV, en 7 personers med plads til ungerne og deres venner eller noget helt femte, så kan du helt sikkert få dit behov dækket hos os i Fiat Rødbyhavn.
Her finder du hele Fiats sortiment inden for både fabriks nye og brugte biler. Vi har dermed både Fiat 500, Fiat Panda, Fiat Tipo og alle de andre modeller, som du finder her.

 

Køb bil lokalt – Køb bil hos Fiat Nykøbing F

 

Både når det kommer til at skulle ned og kigge på jeres kommende bil, til når den er købt og senere hen skal have lavet serviceeftersyn, vil du blive glad for at handle lokalt.
Det er nemlig lettere at køre få kilometer ned med bilen, aflevere din Fiat til service og gå en tur i lokalområdet omkring Fiat Nykøbing F.
Så kom ned til din lokal Fiat forhandler på Havnepladsen 2, 4800 Nykøbing Falster.
Vi glæder os til at hjælpe dig, med at finde den helt perfekte Fiat til dit behov! For der er en Fiat til alle behov. Vi ses!

AUTOCENTRO NYKØBING F

Havnepladsen 2
4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 84 35 00

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO RØDBYHAVN

Færgevej 17
4970 Rødbyhavn

Telefon: 54 60 52 02

Vis på Google Maps