AutoCentro byder den nye Kia XCeed velkommen.

AutoCentro byder den nye KIA XCeed velkommen og inviterer dig og din familie til Danmarkspremiere hos AutoCentro i Nykøbing og Vordingborg. Den nye XCeed har en stor frihøjde på op til 184 mm og en lang, sportslig motorhjelm. Silhuetten skråner markant mod bilens bagende. Sådan er de nye dimensioner i et attraktivt coupédesign. Til bilejere, der lever og ånder for køreglæde.

 

AutoCentro tilbyder i samarbejde med KIA:

  • 7 Års Garanti 

  • 7 års Kortopdatering 

Designet – Skaber nye følelser

Hver enkelt detalje er en opfordring til eventyr. SUV-kølergrillen i dual blade-design træder frem mellem de Z-formede ”Ice Cube”-LED-forlygter og tågeforlygter. Den nye KIA XCeeds stærke personlighed understreges af iøjnefaldende detaljer som sølvfarvet bundskjold og elementer i satinkrom på kofangernes hjørner.

Kør af sted på eventyr

Den stejlt hældende fastback-bagklap efterlader et stærkt indtryk hos alle, der ser den. Bilens kraftfulde proportioner og muskuløse fremtoning understreges af kofangerens sportslige udformning og den sølvfarvede diffusor med dobbelte afgangsrør, mens de komplette LED-baglygter med et unikt blinklysdesign giver bilen et højteknologisk præg.

 

 

 

 

 

 

 

Stil, komfort og opkoblingsmuligheder

Den høje siddehøjde giver et godt overblik over omgivelserne og let adgang til den komplet digitale 12,3” Supervision-instrumentenhed (*) og 10,25” navigationssystemet (*). Unikke kontrastfarver, fine materialer og instrumentpanel i blød kvalitet skaber en sofistikeret stemning. Er man til fest og farver, kan man som ekstraudstyr vælge en gul farvepakke til kabinen.

 

Oplev Den Nye KIA XCeed hos AutoCentro
Priser fra kun 249.999 kr.

Anmeldelse fra Motor – Danmarks største bilmagasin:

Bilmagasignet Motor anmelder Kia XCeed og skriver bl.a.

 

“Kia Xceed rammer perfekt som tidens smarte familiebil.

Der er fornuftig plads, god indretning og mange muligheder for udstyr.

Og så er det en særdeles komfortabel bil.”