Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

Går du med tanker om ny brugt bil? Så er du kommet til det helt rigtige sted – AutoCentro sælger nemlig brugte biler på Lolland til de skarpeste priser. Så har du tanker om ny bil eller brugt bil så kom endelig forbi en af vores forhandlere på Lolland.

AutoCentro NykøbingfalsterAutoCentro Rødby havn 

Biler til salg på Lolland

Kontakt os

Find os

Kontakt en af vores dygtige sælgere på Lolland

Helene Agerskov

Helene Agerskov

Erhverssælger / Fiat Professionel

Jimmy Nielsen

Jimmy Nielsen

Dir.

Din trygge brugtvognsforhandler på Lolland

 

Hos Autocentro gør vi en stor dyd ud af at du skal have den bedste oplevelse som overhovedet muligt, når du køber en bil hos os, derfor giver vi altid lave priser på serviceaftaler og fri vejhjælp i et år på alle solgte biler.

 

3 bilhuse – Samme høje standard af brugte biler hele vejen

 

Vi har tre bilhuse som alle har det til fælles at de er trænet i at yde en ekstra god service for vores kunder du vil derfor altid opleve at vores lokale medarbejdere vil hjælpe dig hele vejen fra første gang du træder ind i et af vores bilhuse. Vores bilhuse er strategisk placeret rundt på Lolland, så vores kunder ikke skal køre langt for at få fornøjelsen af vores brugte biler. Hos AutoCentro Lolland tilbyder vi ikke kun gode priser på finansiering, men også gode priser på leasing.

 

Kort om vores tre afdelinger:

 

AutoCentro Nykøbing Falster, Havnepladsen 2, 4800 Nykøbing F

 

Her tilbyder vi køb og salg af brugte biler. Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for KIA, Fiat og Fiat professionel. Læs mere om vores afdeling i Nykøbing Falster her.

 

 Vores salgsafdeling i Nykøbing har åbent mandag til fredag 9:00 – 17:00 og lørdag fra 11:00 – 14:00 Se øvrige åbningstider på værksted og helligdage her

 

 

AutoCentro Rødbyhavn, Færgevej 15, 4970 Rødby

 

Bor du nær Rødbyhavn så vil det være oplagt at kigge forbi AutoCentro Rødbyhavn. Vi er autoriseret Fiat og Fiat professionel bilforhandler og serviceværksted. Bemærk at vi ofte har andre brugte bilmærker til salg end kun Fiat enten i Rødbyhavn eller én af vores andre afdelinger. Læs mere om vores afdeling i Rødbyhavn her.

Vores salgsafdeling i Rødbyhavn har åbent mandag til fredag 09:00 – 17:00 og lørdag fra 10:00 – 13:00. Se øvrige åbningstider på værkstedet og helligdage her

 

Autocentro Vordingborg, Næstvedvej 70, 4760 Vordingborg

 

Vores afdeling i Vordingborg udgør 15 dedikeret medarbejdere, som er klar til at gå hele vejen for at finde din næste drømmebil. Vores bilhus i Vordingborg er autoriseret KIA forhandler og serviceværksted. Bemærk at vi kan have andre brugte biler end KIA på lager, du kan se alle vores brugte biler her eller gå til vores sektion om nye biler her.

 

 

Vores salgsafdeling i Vordingborg har åbent mandag til fredag 9:00 – 17:00 og lørdag fra 11:00 – 13:00 Se øvrige åbningstider på værksted og helligdage her

11 + 6 =