Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

Forsikringsskader

Hos Autocentro udføres skadereparationer af alle biler, uanset bilmærke og model. AutoCentro er klar til at være din samarbejdspartner igennem hele forløbet. Er der tale om en forsikringsskade, så kan du trygt og med fordel kontakte os. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og vi er b.la. fordelsværksted for Tryg, Alka, GF-forsikring mm. Det betyder, at godkendelser af skader går nemt og hurtigt. Du har mulighed for at aflevere bilen i alle vores afdelinger, så sørger vi for alt de praktiske, der skal til for at få din bil repareret.

Vi kan hjælpe dig med papirarbejdet og kommunikation med forsikringsselskab og taksator. Efter taksatorrapporten er godkendt, så kan vi reparere skaden på din bil, så den fremstår præcis, som den gjorde før skaden.

I reparationstiden holder vi dig kørende i en af vores lånebiler så din hverdag fortsætter, som intet var hændt.

Har du en skade på din bil, som du gerne vil have repareret?

Vores dygtige fagfolk på skadecenter sørger for at bringe din bil tilbage i topform efter skaden. Det er lige fra vores værkfører, pladesmede og automalere, som alle er omhyggelige og går til opgaven med en stor faglig stolthed i deres arbejde. De gør alt hvad de kan for at få din bil kørende igen, hurtigst muligt. Vi har eget Kia Skadecenter. Kort sagt, så tilbyder vores Skadecenter reparation af alle bilmærker, uanset model.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få lavet din bil.

Hente/Bringe Service.

Har du behov for at vi kommer og henter biler og bringer den tilbage igen efter endt reparation af bilen, så er dette også en mulighed. 

Lånebil

Vi tilbyder selvfølgelig lånebiler i reparationstiden således, at vi kan holde dig kørende, selv når uheldet er ude.

Har du en skade vi skal udbedre?

1

Du kan henvende dig via formularen nedenfor eller ved at ringe direkte til

Lasse på Telefon: 50864562 .

2

Vi kontakter dig med et tilbud og aftaler en tid, hvor det passer dig at aflevere bilen og få en Lånebil, så du kan komme videre.

3

Du henter din bil Repareret efter aftale og i topform.

Ønsker du lånebil?