Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

Dit autoværksted i Nykøbing Falster og Rødbyhavn

Dygtige automekanikere

Vores dygtige mekanikere på vores autoværksteder på Lolland og Falster er uddannede til at klare selv de mest krævende opgaver. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, og vi tilbyder desuden en række ydelser, så din bil altid er klar til dagen og vejen!

Dækker Lolland og Falster

AutoCentro har butikker og autoværksteder i både Rødbyhavn og Nykøbing Falster med uddannet fagpersonale, der har lang erfaring med at sælge og reparere alle typer nye og brugte biler, både til private og til erhverv.

Total service

På vores værkesteder sørger vi desuden for alt indenfor vedligeholdelse og service, vask og klargøring, nye dæk, dækskift, olieskift, reparation af dæk, undervognsbehandlinger og udbedring af skader. Desuden tilbyder vi en fast serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om uventede udgifter, hvis din bil skal på værksted.

Vi glæder os til at tilbyde dig pålidelig service i høj kvalitet hos AutoCentro!

Services på vores autoværksted

 

Serviceaftale til bil

Med en serviceaftale – også kaldet værkstedsabonnement – får du en fast aftale med vores autoværkested. Du betaler et fast beløb hver måned, og slipper dermed for bekymringer om uforudsete udgifter til service og reparation af din bil.

Undervognsbehandling

En undervognsbehandling forhindrer rust, forlænger din bils levetid og øger værdien, hvis du skal sælge din bil senere. Vi anbefaler altid en undervognsbehandling, uanset om din bil er ny eller brugt.

 

Skadecenter

AutoCentros skadecenter reparerer skader på alle bilmærker, uanset model. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og vi er b.la. fordelsværksted for Tryg, Alka, GF-forsikring, så godkendelser af skader går nemt og hurtigt. I reparationstiden holder vi dig kørende i en af vores lånebiler.

Dæksporing

Dæksporing er vigtigt for bilens dæk, så slitagen af dækkene er ens og bliver slidt lige hurtigt. Dermed får bilen optimalt vejgreb. Det tager 30-45 minutter at udføre sporingen, så lad os gøre det mens du venter og nyder en kop kaffe!

 

Dækopbevaring

Hos AutoCentro tilbyder vi også dækopbevaring på vores dækhotel, når du skal have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt. Så sparer du pladsen derhjemme, og du slipper for selv at stå for montering og afmontering af dækkene hvert forår og efterår.

Nye dæk og dækskifte

Husk de rigtige dæk til det omskiftelige danske vejr! Vi har et stort udvalg af kvalitetsdæk fra alle de kendte mærker, både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Vi tjekker din bils dækmønster og dæktryk gratis, og skifter dæk på kun en time, mens du venter! 

Olieskift

Motorolie og et rent filter er vitalt for din bil, og sørger for at den kører optimalt. Motoren kan i værste fald brænde sammen, vis du ikke vedligeholder motoren med den rette olie og oliefilter. Lad vores værksted skifte motorolie og checke oliefilteret, det gør vi nemt og hurtigt.

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Jeg er interesseret i en Serviceaftale

Ønsker du en lånebil?

10 + 3 =