SE DET STORE UDVALG AF BRUGTE BILER HOS AUTOCENTRO

Hos AutoCentro har vi altid et stort udvalg af nye og brugte biler i Rødby, Nykøbing F og Vordingborg.

Find din drømmebil i søgefelterne nedenfor.

Din søgning gav 72 resultater

Viser resultat 1-30

Skal du købe brugt bil?

Hos AutoCentro hjælper vi med at finde lige den bil, som du leder efter. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler på lager. Med 3 afdelinger I Rødby, nykøbing Falster og Vordingborg, dækker vi både Lolland, Falster og Sydsjælland. Her finder du et bredt i udvalg i nye og brugte biler. Lige fra Fiat, VW, Kia, Ford, Mazda, Renault, Dacia til Volvo, BMW, Mercedes og Audi. Brug vores søgefelter og find den bil, som du drømmer om. Du er altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i et vores bilhuse.

Stort ud valg og høj kvalitet af brugte biler

Hos AutoCentro finder du biler i alle prisklasser. Fra de billige brugte biler til Fabriksnye biler. Ligemeget hvilken bil du køber, får du en bil i god stand. Vi tjekker vores biler grundigt igennem inden de kommer til salg. Vores brugte biler gennemgår en klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du bliver godt kørende.

 

AutoCentro - Din Bilforhandler i Rødby, Nykøbing og Vordingborg.

Vi er Autoiseret forhandler af Kia, Fiat og Fiat professionel.

Derudover tilbyder vi køb og salg og bytte af personbiler og varebiler. Vi kan også tilbyde service, repatation og undervognsbehandling til konkurrencedygtige priser, uanset mærke. Så er uheldet ude, eller ønsker du at pleje og vedligeholde din bil, så er AutoCentro din bils foretrukne samarbejdspartner. 

Køb din brugte bil hos AutoCentro

Hos AutoCentro tilbyder vi gode biler i høj kvalitet til fornuftige priser. Derudover har vi gjort det nemt og bekvemt at blive godt kørende med vores fornuftige billån og finansiering heraf. Vi tilbyder også altid en god pris for din brugte bil. Kom ind forbi AutoCentro og hør mere, samt se vores store udvalg.