En historie fra glade og trofaste Fiat kunder

Så kom endelig dagen, hvor vi kunne hente vores nye biler. Den ene kom fra Italien og den anden kom fra Serbien, så de havde været på en lang rejse til Autocentro i Nykøbing F.

Det er den 11. og 12. fabriksnye bil vi har fra Fiat, derud over har vi arvet 1 enkelt godt brugt efter dødsfald i familien.

Den godt brugte Uno havde tilhørt Jens Erik Mogensen, der i sin tid solgte den til mine forældre. Det gjorde os selvfølgelig afhængige af at have 2 biler i det daglige, og nu er der gået 20 år med 2 biler, så selv om vi havde talt om, at vi som pensionister kun skulle have 1 bil – ja så er virkeligheden jo blevet noget andet.

Vi kan ikke undvære vores lille Panda, så da familiebilen skulle skiftes pga. af vores slidte knæ, og vi gerne ville have en bil vi kunne ”stige op i” – i stedet for at ”falde ned” i vores Bravo, ja så bestilte vi en Fiat 500L Urban ”til knæene” og en Panda Lounge til de små indkøbsture og børnebørns pasning/transport.

Stor tak til Thomas P. for at skaffe “Urban” til Nykøbing F. en mørk nat og for gennem mange år at have ydet den perfekte service til os vores biler. Også tak til Jens Erik for over 30 års salgsarbejde og forståelse for vores ønsker og behov i forbindelse med de mange købte Fiat’er i Rødbyhavn og Nykøbing F.

Lis & Niels