Hjælp os med at blive bedre. Du bestemmer selv om du vil gå ind på Trustpilot eller Google. Vi er bare glade for, at du vil give os en anmeldelse! 

God service uanset hvem man er

Selvom vi endte med ikke at købe bil har vi fået en rigtig god behandling, hvor sælgeren Helene har gjort at hvad hun kunne for at finde os den rette bil. Desværre fandtes den rette bil bare ikke inden for deres sortiment og vi købte derfor ikke noget.

Dato for oplevelse: 22. december 2022

Kunde: Anisette Janosz Johansen

 

 

 

 

Har kun godt at sige om Autocentro

Har været fast kunde der i en del år, og man bliver altid informeret om reperationer og hvad der er udført til et service. Og man bliver altid mødt af venligt personale når man kommer.

Dato for oplevelse: 15. december 2022

Kunde: Stig Hansen

 

 

 

 

Kan bestemt anbefale AutoCentro

Har købt en Kia Rio hos aucentro i Rødby havn og har været super tilfreds med handlen. Ikke noget at komme efter. Ringede til autocentro i Nykøbing Falster for et service eftersyn og opdatering af GPS. Vi aftalte en pris over telefonen og da jeg kom og hentede bilen var prisen noget dyrere. Autocentro satte prisen ned til den pris vi aftalte iver telefonen uden diskussion. En aftale er en aftale som den flinke medarbejdere hos autocentro sagde. Så kan kun anbefale autocentro da de holder hvad de lover. Kommer helt sikkert der igen til næste service eftersyn. Top dollar.

Kunde: Henrik Eskild Kho Jensen

Dato for oplevelse: 07. december 2022

 

 

 

 

AutoCentro i Rødbyhavn er fantastisk

AutoCentro i Rødbyhavn er fantastisk. Alle er super flinke, kompetente og professionelle. Hurtig service hver gang uanset om det er dækskift, service osv. 5 stjerner er faktisk for lidt. 🙂

Kunde: Jeanet

Dato for oplevelse: 25. oktober 2022

 

 

 

 

Anbefalelsesværdig bilforhandler og værksted

Endnu engang købt bil hos AutoCentro. Altid god vejledning, altid uovertruffen service. Et virkelig serviceminded personale og en venlighed, hjælpsomhed og imødekommenhed, der er bemærkelsesværdig. Jeg kan virkelig anbefale dette sted, både til bilhandel og til værkstedsarbejde.

Kunde: Birgit

Dato for oplevelse: 27. august 2022

 

 

 

 

 

Autococentro reddede dagen for mig og…

Autococentro reddede dagen for mig og gav mig gratis strøm til min lille elbil, da Clever-standeren på havnen ikke virkede.
Og så fil jeg imens tid til at se mig om: det er en lækker forretning der under opbygning hér. Som ny tilflytter glæder jeg mig til at have et godt lokalt værksted!

Kunde: Hans Christian Hansen

Dato for oplevelse: 01. juli 2022

 

 

 

 

 

Se flere anmeldelser