Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

Autocentro Nykøbing F sælger brugte biler til konkurrencedygtige priser, så mangler du en ny bil kan du trygt kigge forbi Autocentro Nykøbing F, Havnepladsen 2. Vi er stolte af at være en af de førende brugtvognsforhandlere i Nykøbing Falster. Vi er 15 dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde din nye brugte bil, vi har massere af erfaring i området og gør en dyd ud af at finde den helt rigtige bil til dig.

Biler til salg i Nykøbing Falster

Salg 

Helene Agerskov

Helene Agerskov

Sælger

Rasmus Rubæk

Rasmus Rubæk

Sælger

Salg – Hvornår passer det dig?

Ring for en aftale. 

 

Mandag – Fredag 9:00 – 17:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Søndag Lukket

Indskrivning

Mandag – Torsdag 7:30 -16:30
Fredag 7:30- 15:45
Lørdag – Søndag Lukket

Brugtbilssalg i Nykøbing F

 

Vores bilhus vil altid gå efter at skabe det bedste rammer for dig, når du er på udkig efter ny bil. Vi har mange års erfaring med salg af brugte biler i nærområdet, hvilket er med til at give dig trygt og sikkert køb af ny bi, da du let kan komme forbi med bilen, hvis der mod forventning skulle opstå problemer eller spørgsmål ang. Bilen.

 

Køb trygt bilkøb hos AutoCentro på Havnepladsen 2, 4800

 

Vi hjælper dig altid med et trygt bilkøb så du kan være godt rullende på de danske veje. Vores fornemmeste opgave er som sagt at give vores kunder den absolut bedste købs oplevelse og derfor har vi også altid serviceaftaler med lav månedlig ydelse, derudover får du også altid et års gratis vejhjælp oveni, så vi altid kan holde dig kørende, hvor som helst, når som helst.

 

 

Fordelene ved køb af brugt bil hos AutoCentro Nykøbing F

 

Hos AutoCentro Nykøbing kan du købe dine nye brugte bil, vi er autoriseret Kia og Fiat forhandler men har ofte også andre bilmærker til salg, klik på linket her og se alle vores brugte biler til salg i alle vores afdelinger. AutoCentro har eksisteret siden 1979 og har i dag knap 70 medarbejdere, hvilket betyder at du indgår en handel med en bilforretning, som ikke bare kan deres kram, men også at du indgår en handel med et sundt firma, som har store ambitioner om fremtiden.