Kia Ceed SW. Imponerende fra inderst til yderst.

 

 

Fra 100 HK

Få fuld kontrol med Kia Connect

Fås både som Mild Hybrid og Plug-in Hybrid

Rummelig & plads til hele familien

7 års garanti

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

    

Prøvetur, fremvisning eller rådgivning

Ring nu

Udstyrsvarianter. Ceed. Prestige. Upgrade. 

TEKNOLOGI & SIKKERHED.

Udvidet motorvejsassistent (HDA) med navigationsbaseret adaptiv fartpilot. Endnu en teknologi, som hjælper dig med at holde en sikker kurs på motorvejen. Intelligent fartpilot (SCC) med Stop & Go. Du kan bare cruise afsted, mens du holder en sikker afstand til køretøjet foran dig. Aktiv vognbaneassistent (LFA). Holder din bil centreret og på ret kurs i din vognbane. Advarsel for bagvedkrydsende trafik (RCCW). Systemet advarer dig om forhindringer, når bilen er i bakgear, og det griber ind, hvis det er påkrævet. Udvidet træthedsregistrering (DAW+) Teknologi, som hjælper dig med at holde koncentrationen og retningen.

Advarsel om biler i den blinde vinkel (BCW) og Lane Change Assist (LCA)*

Advarsel om biler i den blinde vinkel anvender radarsensorer til at overvåge dine blinde vinkler og advarer dig om biler, der nærmer sig, ved hjælp af et symbol i sidespejlene. Lane Change Assistsystemet hjælper dig med at skifte vognbane på en sikker måde. Hvis du tænder blinklyset, før du skifter vognbane, og systemet
registrerer en bil, der nærmer sig bagfra i den parallelle vognbane, advarer systemet dig med et blinkende lys i sidespejlet.

Kia Ceed SW hos AutoCentro

Har du brug for mere plads i din dagligdag?
Mød KIA Ceed Sportswagon. Den kombinerer et selvsikkert, atletisk
design med masser af plads og dynamiske køreegenskaber. Fronten har
samme designmæssige karakteristika som hatchback-versionen, og
den lave elegante profil med kromlister* om sideruderne strækker sig
længere end nogensinde før. Og de flotte tagrælinger giver dig frihed til
at montere det udstyr, du har brug for. Du skal ikke lade dig begrænse.

KIA’S CONNECTED SERVICES

Vores navigationssystem* med KIA Connected Services med teknologi fra TomTom gør pålidelig guidning endnu mere præcis og problemfri. Det holder dig i forbindelse med omverdenen og giver dig endnu flere nyttige informationer end nogensinde før. Hjertet i systemet er en Wi-Fi-enhed, som gør navigationssystemet i den nye Ceed i stand til at oprette forbindelse til internettet via din smartphone**.