Kia e-Soul. Sæt strøm til din hverdag.

En unik stil

En rækkevidde på op til 452 km

Op til 80% opladning på 57 min

315 liter bagagerumskapacitet

7 års garanti

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

Køb Kia e-Soul

Prøvetur, fremvisning eller rådgivning

Ring nu

Udstyrsvarianter. Vision. Prestige. Prestige m. Upgrade-pakke. GT-Line. 

TEKNOLOGI & SIKKERHED.

DRIVE WiSE. Kias DRIVE WiSE-teknologier er en række avancerede førerassistent-systemer (ADAS), der bidrager til at gøre kørslen mere sikker og afslappende.(8) Problemfri kørsel er nemlig nøgleordet for din e-Soul-køreoplevelse. Udvidet vejbaneassistent (LFA). Føl dig tryg – selv i tæt trafik. Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA). Undgå potentielle farer. Adaptiv fartpilot (SCC) m. Stop & Go. Intelligente funktioner med Stop & Go giver en afslappende køretur.

Glæd dig til at opleve Kia e-Soul hos AutoCentro i Nykøbing F.

Den smarte elbil*

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får den nye KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. Unikke 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look. Den sporty side af KIA e-Soul kommer til livs med det nye SUV-design*. Unik udsmykning på den forreste nederste kofanger, hjulkasser og sidelister giver den elektriske urban crossover et smart SUV-look. Klar, parat – start!

*Modellen er vist med ekstraudstyr

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning (ambient light) ændrer sig i takt med musikken. * Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder. Når det gælder belysning, er den nye KIA e-Soul fuld af godt humør. Den har full-LED-forlygter med LED-dagskørelys, LED-tågeforlygter og LED-kombinationsbaglygter. Vil du have mere? Der er også LED-blinklys i de elektrisk indklappelige sidespejle i sort højglans. Se – og bliv set!

* Ekstraudstyr

Nem opladning

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation med kombineret opladningssystem (CCS) får du opladningshastighed fra 54 min (20 til 80% på en min. 80kW ladestander3). Du får ekstra komfort, fordi du kan programmere opladningen. Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

* Programmering af opladning via. app er ikke tilgængelig i Danmark.

** For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW