Mød den helt nye Kia Niro familie. Lanceres i løbet af sommeren 2022

Se prisliste nedenfor

h

 

 

64,8 kWh Long Range-batteri

Højvoltskabinevarmer (PTC)

Kia Connect Services

Op til 460 km ved blandet kørsel

7 års garanti

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

     

For de open minded. Dem, der er nytænkende og tør at prøve nyt.

Gør plads til en crossover med innovation i centrum. Markant og selvsikkert design. Rummelig, men alligevel minimalistisk indeni. Og futuristisk i sin avancerede teknologi, opkoblingsmuligheder og sikkerhed. Vælg mellem den fuldt elektriske Niro EV eller Niro Plug-In Hybrid.

Selvsikker styrke bagfra

Dristig og elegant: Bagpå omfatter det enkle og smukke designkoncept boomerangformede baglygter, en ”heartbeat”-formet refleks, et robust bundskjold og en kraftfuld, men enkel kofanger nederst. Bagenden komplementerer bilens front med rene og sofistikerede karrosserilinjer og den unikke C-stolpe, som forbedrer aerodynamikken.

En dristig fremtidsvision

Elegant, men iøjnefaldende – Kia Niros udvendige design vil helt sikkert vække opsigt med den unikke frontklap med dobbeltpanel, som fremhæver tigerface-signaturfronten og det ”heartbeat”-formede dagskørelys. Nyd elegancen med den tofarvede kølergrill, som er fremhævet med en lakering i matlak og højglans. Med sit sekskantede mønster udstråler den futurisme og hightech fra alle vinkler. Den fuldendes af et kraftfuldt frontpanel nederst, som giver bilen ekstra bredde rent visuelt og omfatter en centralt placeret integreret ladeklap.

Markante crossover-detaljer

 

Dynamiske alufælge

Skabt eksklusivt til den helt nye Niro EV: De specialdesignede 17″ alufælge består af et 5-bladsdesign og en tofarvet finish med sorte detaljer. For Niro Plug-In Hybrid har du mulighed for at vælge mellem de specialdesignede 16″ eller 18″ alufælge, afhængigt af det udstyrsniveau, du vælger.

 

 

Gør din fremtid elektrisk.

Nyd det dristige og selvsikre design ned til mindste detalje.

Imponerende Niro EV-designdetaljer

Mærk begejstringen stige med Niro’ens smarte og udtryksfulde skulpturelle kropsform og exceptionelle crossover-look. Udover den karakteristiske tofarvede sekskantede frontgrill, byder det unikke EV-design* også på et kofangerdesign med bredt karrosseri med et centralt ladepunkt.

* Gælder kun for Kia Niro EV.

 

Kontakt Helene Agerskov på 40242015 for mere information.