Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål!

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

Leder du efter en KIA i Nykøbing F? Så behøver du ikke kigge videre!
Hos Autocentro er vi nemlig autoriserede forhandlere og værksted af KIA i Nykøbing F beliggende på Havnepladsen 2, 4800 Nykøbing Falster.
Hvad end det drejer sig om køb af ny eller brugt KIA eller servicering af din nuværende KIA, så kan du være sikker på at blive taget i mod, at kyndige KIA hænder, da vi, som autoriseret KIA forhandler, har et indgående kendskab til bilerne.

Kia til salg i Nykøbing Falster

Kontakt os

Find os

Kør grønt, kør småt, kør stort, Kør KIA

 

KIA er et god bilvalg uanset behov. For bilprogammet spender bredt.
Helt fra den 100% elektriske KIA E-Niro til den optimale bybil KIA Rio til den familie plug-in hybriden KIA Optima SW Plug-in Hybrid.
Der er altså biler til alle behov, uanset om det drejer sig om størrelse, fart, brændstoftype, pris eller noget helt femte.
KIA har nemlig både klassiske benzin og dieselbiler, men de er også, i høj grad med på den grønne bølge. Derfor finder du også et stort udvalg af hybrid, plug-in hybrid og elbiler i KIA’s biler.
Så hvad end du er på udkig efter en stor eller lille bil, en benzin eller elbil, så køb din bil lokalt og kom ned til os i KIA Nykøbing F på Havnepladsen 2, 4800 Nykøbing Falster
Vi har helt sikkert en bil til dit behov!

 

KIA 7 års garanti – Giver tryg kørsel

 

Dét at eje en bil kan være forbundet med økonomisk og driftsmæssig usikkerhed, for hvornår skal bilen pludselig have udskiftet en større del, der kan koste dyrt og forsage, at du skal undvære din bil i en periode.
Dette vil KIA gerne komme til livs, så dét at være bilejer skal være ubekymrende. Derfor tilbyder KIA 7 års fabriksgaranti på deres biler.
Dette giver dig en sikkerhed, også efter 2 år, hvor fabriksgarantien normalt ophører.
Så skulle der, mod forventningen opstå problemer, så står vi klar med at løse det, uden at det skal koste dig dyrt, som normalt ville være tilfældet.

 

Autoriseret KIA værksted Nykøbing F

 

Du har sikkert allerede mentalt indstillet dig på at skulle have en Kia, for hvem ønsker ikke 7 års fabriksgarant?
Du skal være opmærksom på, for at opretholde den lange garanti, skal du selvfølgelig overholde autoriseret KIA service.
Derfor vil du sætte pris på at have købt din bil lokalt hos KIA Nykøbing F, for vi er autoriseret KIA værksted og er placeret tæt på dig, for at dit billiv skal være nemmere!
På den måde har du ikke langt til dit næste autoriserede KIA service, så du fortsat kan opretholde 7 års fabriksgaranti.

4 + 15 =