Kia Proceed. Vær ikke bange for at drømme.

 

 Dristigt & sportsligt design

1,6 T-GDi med 204 hk

DCT med Paddle Shift

594 l bagagerum

7 års garanti

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

     

Prøvetur, fremvisning eller rådgivning

Ring nu

Udstyrsvarianter. GT-Line. GT-Line S

KØREDYNAMIK

Kørekomfort og køreegenskaber. Mærk glæden ved ægte præstationer. Adræt styretøj. For sjovere og mere selvsikker kørsel i sving. Motorer og gearkasser. Et stort udvalg af særdeles effektive turbomotorer med højt omdrejningstal. Paddle Shifters. Monteret på rattet, så du hurtigt kan skifte gear. Drive Mode Select (DMS). Lad din køreglæde komme op på næste niveau.

Kia Proceed hos AutoCentro

Det første, du lægger mærke til ved den nye ProCeeds vovede
designkoncept, er den imponerende karrosseritype – den kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med det praktiske raffinement fra en SW. Tag et nærmere kig, og nyd den faldende, lave taglinje med strømlinede konturer langs det skulpturelle karrosseri – alt sammen designet til at give ProCeed sin atletiske karakter og enestående appeal, og det hele
fuldendes af imponerende 18” aluminiumsfælge*. *Model afhængigt ekstraudstyr.

KIA Proceeds karrosseri

Med den nye KIA Proceeds karrosseritype behøver du aldrig at give køb på stil til fordel for plads. Der er ikke blot mere plads til alle i bilen – bagagerummet med en kapacitet på 594 l er også blandt de største i segmentet.
Der er også ekstra alsidighed takket være 40:20:40-splitbagsædet med fjernbetjent nedklapning* og den elektroniske bagagerumsåbning*.
Og med en lang række andre opbevaringsmuligheder er bilen spækket med idéer, der giver dig flere muligheder.

*Model afhængigt ekstraudstyr

VÆR OPKOBLET MED VERDENEN … OMKRING DIG

På farten, men altid opkoblet – i den nye KIA ProCeed gør teknologien det hele nemt. Vælg din destination via det elegante navigationssystem med 10,25″ touchscreen* – med 7 års kortopdateringer kan du altid finde vej. Oplad din telefon trådløst*, styr funktionerne med stemmebetjening, og brug Bluetooth® til musik og telefonopkald.

*Model afhængigt ekstraudstyr