Glæd dig til at opleve Kia Sorento hos AutoCentro i Nykøbing F.

Kraftfuld på alle områder

Lige fra synet af den nye Sorentos front, kalder det udvendige design på omgående opmærksomhed. Den skulpturelle kølergrill er imponerende; fremhævet af en indramning i krom og sort højglans, en indfarvet sportslig kofanger med vingeformet luftindtagsgrill og et flot sølvfarvet bundskjold. En ny lyskildeteknologi med dobbelte LED-projektionsforlygter *, LED-dagskørelys og LED-tågeforlygter giver bedre udsyn til vejen forude og et stærkt visuelt udtryk

* Modelafhængigt ekstraudstyr

En profil med stil og kraft

De muskuløse, men elegante linjer, der løber hele vejen fra motorhjelmen til bagklappen, giver bilen en iøjefaldende, moderne profil. Med en større akselafstand og et mere slankt D-stolpe-design udgør den nye udformning en dristig og atletisk styling, som kommer til udtryk med matsorte hjulkasser, sidepanellister med indlæg i satinkrom og indfarvede dørhåndtag med et touch af satinkrom*. Derudover gør de 20″ aluminiumsfælge* bilen endnu mere muskuløs.

* Modelafhængigt ekstraudstyr

Et markant og moderne look

Også bagfra byder den nye Sorento på imponerende designmæssige detaljer, der efterlader et varigt indtryk. De vertikale LED-baglygter, bundskjold med sportslige og iøjefaldende detaljer, en flot tagspoiler med finish i højglans og integreret bagrudevisker er blot nogle af de detaljer, der overordnet set giver bilen et kraftfuldt udtryk.

AUTOCENTRO NYKØBING F

Havnepladsen 2
4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 84 35 00

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO RØDBYHAVN

Færgevej 17
4970 Rødbyhavn

Telefon: 54 60 52 02

Vis på Google Maps

Salg

Værksted