Glæd dig til at opleve Kia Sportage AutoCentro i Nykøbing F.

Det gælder om at nyde turen, ikke
blot om at nå sine destinationer.

Med KIA Sportage får du altid mere, end du forventer. Mere imponerende og markant design. Mere banebrydende teknologi. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. At udforske. Tage på eventyr. At køre langt og mindre langt. At finde nye oplevelser og nye steder. Med så meget innovation, stil og komfort til rådighed er Sportage den perfekte bil til at gøre enhver køretur til en oplevelse.

Iøjnefaldende. Uanset baggrunden.

Den imponerende KIA Sportage skiller sig ud, uanset hvor du befinder dig. Hvad enten du triller gennem byen eller kører offroad, cruiser på åben vej eller har parkeret bilen derhjemme, så udgør Sportage den
perfekte kombination af dynamik og stil. Både Sportage og Sportage GT Line er designet og produceret i Europa med et markant og innovativt design og imponerende features, og begge modeller giver dig rendyrket raffinement til alle de eventyr, du kan forestille dig.

Udvendigt design. Raffinement i en ny form.

I den iøjnefaldende KIA Sportage kommer du med et statement uden at sige et ord. Det markante udvendige design med en dominerende profil, en muskuløs fremtoning og et dristigt design af både fronten og bagenden. Den skulpturelle motorhjelm med KIAs signaturkølergrill giver Sportage et umiskendeligt atletisk look. Og den stilfulde helhed rundes perfekt af med detaljer som fx de omsluttende baglygter.

AUTOCENTRO NYKØBING F

Havnepladsen 2
4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 84 35 00

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO RØDBYHAVN

Færgevej 17
4970 Rødbyhavn

Telefon: 54 60 52 02

Vis på Google Maps

Salg

Værksted