Kia XCeed Plug-in hybrid (PHEV). Begejstring med power.

Kør op til 48 km på ren el

Op til 71,4 km/l ved blandet kørsel

Premium køreoplevelse

Markant & udtryksfuld design

7 års garanti

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

Prøvetur, fremvisning eller rådgivning

Ring nu

Udstyrsvarianter. Prestige og Upgrade. 

TEKNOLOGI & SIKKERHED.

DRIVE WiSE. Vores banebrydende udvalg af avancerede førerassistentsystemer (ADAS), Kias DRIVE WiSE(7) -teknologier, gør kørslen mere sikker og afslappende. Med mindre stress og færre problemer kan du virkelig nyde køreoplevelsen i din nye XCeed Plug-in Hybrid. Adaptiv fartpilot (SCC). Holder den ideelle hastighed på motorvejen. Blindvinkelassistent (BCW). Reducerer risikoen for kollisioner ved at informere dig om biler, der nærmer sig. Smart parkeringsassistent (SPA)*
Guider dig på plads i trange parkeringsbåse ved hjælp af bakkameraet. Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA). Hjælper med at undgå potentielle kollisioner, hvis faren lurer forude. Udvidet vejbaneassistent (LFA). Holder en sikker afstand i tæt trafik. Fjernlysassistent (HBA). Blænder fjernlyset ned, så andre trafikanter ikke bliver blændet. Bakkamera (RVM). Guider dig på plads ved parkering og supplerer Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW)*.

Glæd dig til at opleve Kia XCeed Plug-in hybrid hos AutoCentro i Nykøbing F.

Styrk… din uafhængighed

KIA XCeed Plug-in Hybrid er klar til byen, klar til eventyr og klar til uendeligt mange muligheder, så du får det bedste fra alle verdener. Med kombinationen af et iøjnefaldende design og den avancerede elektrificerede drivlinje får XCeed Plug-in Hybrid det maksimale ud af hybridteknologien og udleder derfor færre emissioner. Og med bilens sportslige, men rummelige nye karrosseriform med integreret ladeklap behøver du aldrig at gå på kompromis med stil eller fleksibilitet. Træd et skridt tilbage, og lad dig fascinere af bilens Z-formede Ice-Cube-LED-forlygtedesign og diamantmønstrede kølergrill, de sportslige 18” tofarvede aluminiumsfælge* og det raffinerede og rummelige interiør i høj kvalitet. Denne crossover er udviklet til at forbløffe dig og overraske og glæde alle, du er sammen med.

*Model afhængigt ekstraudstyr

Elektrificer … din kørsel

XCeed Plug-in Hybrid bringer den elektrificerede køreoplevelse op til et nyt niveau. Med vores mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra eldrift til hybriddrift: Og når batteriet er helt opladet, kan du køre op til 48 km i ren eldrift. Og desuden får du en lang række nye features, der gør din elektrificerede køreoplevelse så nem og tilfredsstillende, som du kan ønske dig.

Omstil… din tankegang

Den nye XCeed er udstyret med vores Plug-in Hybrid system, som er ensbetydende med daglig kørsel med få emissioner. Systemet kan takket være en intelligent kombination af en 1,6-liters GDI-motor og et 8,9 kWh litium-ion-batteri reducere brændstofforbruget og bilens emissioner. Desuden genindvinder det integrerede “e-system” kinetisk energi i decelerationsfaserne og tilfører supplerende drejningsmoment under acceleration.

AUTOCENTRO NYKØBING F

Havnepladsen 2
4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 84 35 00

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO RØDBYHAVN

Færgevej 17
4970 Rødbyhavn

Telefon: 54 60 52 02

Vis på Google Maps

Salg

Værksted