Kia XCeed. Udfordrer dine opfattelser.

 

 

Crossover coupé 

1,6 T-GDi 204kh

18″ alufælge

7 års garanti

Ren køreglæde

 

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

4,8

Prøvetur, fremvisning eller rådgivning

Ring nu

Udstyrsvarianter. XCeed. Prestige. Prestige.  

TEKNOLOGI & SIKKERHED.

DRIVE WiSE-teknologier er en række avancerede førerassistentsystemer (ADAS), der bidrager til at gøre det mere sikkert og afslappende at køre i din nye XCeed. Intelligent fartpilot med Stop & Go. Få større kontrol og bekvemmelighed på motorvejen. Advarsel om biler i den blinde vinkel (BCW). Reducerer risikoen ved at informere dig om biler, der nærmer sig. Intelligent parkeringsassistent (SPA). Den smarteste parkering. Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA).
Undgå potentielle farer for dig selv og fodgængere. Lane Following Assist (LFA). Gør det let at køre i tæt trafik. Fjernlysassistent (HBA). Tilpasser dine lygter til omgivelserne. Bakkamera (RVM). Guider dig på plads ved parkering og supplerer Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW).

Glæd dig til at opleve Kia XCeed hos AutoCentro i Nykøbing F.

KIA XCeed på din egen måde

Gør tingene på din egen måde, oplev glæden ved at udforske dine egne interesser, og nyd glæden ved kun at spille efter din egen violin – mulighederne er uendelige i den KIA XCeed. Fra bilens sportslige coupéagtige crossoversilhuet, der fremhæves af en hurtigt faldende taglinje, og hjulkasser og sidelister i SUV-stil til de markante 18” fælge* – det er tydeligt, at KIA XCeed skiller sig ud fra mængden. Dertil kan man lægge en stor frihøjde til ethvert terræn og en hævet, men stadig sportslig siddeposition, der giver maksimalt udsyn og rendyrket køreglæde. Du får den perfekte partner til at udforske nye områder både i og uden for byen.

*Model afhængigt ekstraudstyr

KIA XCEED Oplevelse

Andre kan være nervøse for, hvad der venter bag det næste hjørne, men du er klar til det hele. Derfor kigger andre misundeligt på dig, når du kører forbi i XCeed, og de beundrer dit valg af crossover, og hvor meget den fortæller om
dig. Måske er det det ikoniske lave design af bagenden med de elegante baglygter, der giver respekt, eller måske er det den bageste kofangers markante design, der efterlader et så stort indtryk, eller kan det være de dobbelte afgangsrør og den sølvfarvede diffusor, som får pulsen i vejret. Eller måske er det ganske enkelt fordi, den KIA XCeed bagfra ser ud og lyder præcis som det, den er – den mest begejstrende køreoplevelse, der findes.

Udvid… din horisont

Hvis du kender dig selv og sætter dine egne standarder for innovation, ved du med det samme, at det flotte interiør i KIA XCeed sætter nye standarder for kvalitet,
komfort, teknologi og opkobling. Fra det øjeblik du sætter dig ind i bilen, vil du opleve en imponerende kombination af stil og substans – fra det elegante instrumentpanel til de sofistikerede sæder og fra den meget tydelige komplet digitale 12,3” instrumentenhed* til navigationssystemet med 10,25” display*. Hvis du vil have lidt ekstra sjov, kan du vælge vores gule interiørfarvepakke*, der byder på gule detaljer på instrumentpanelet, gule syninger på dørpanelet og sæder med gule syninger og et unikt bikubedesign.

*Modelafhængigt ekstraudstyr