Velkommen til AutoCentro

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

FIAT PROFESSIONAL MODELPROGRAM HOS AUTOCENTRO

Fiat Ducato

Kombinerer rummeligt design med praktiske funktioner og masser af udstyr.

Fiat Ducato persontransport

Fiat Ducato transportmidlet til kombineret transport af personer og varer.

Fiat Ducato Chassis

Den perfekte løsning særlige opbygninger.

Fiat Talento

Lasteevnen er i top, bilen føles kompakt og er meget nem at køre.

Doblò Cargo

Udvalg og varerumsvolumen. Mange fremragende løsninger.

Fiat Fiorino

Rummelighed og alsidighed, praktisk af- og pålæsning.

Fiat Ducato – Handicap bil

Modellen kan indrettes som privatbil eller bus med både alm. sæder og så der er taget hensyn til kørestolsbrugere.

Fiat Dobló Work Up

Fiat Professional

Fiat Professional udvikler, producerer og markedsfører lette erhvervskøretøjer og er 100% ejet af Fiat Group Automobiles SpA.

Den første bil fra Fiat Professional kørte ud fra fabrikken i Torino i 1903 og siden da, er denne del af produktionen blevet en stadig vigtigere del af aktiviteterne i Fiat koncernen.

Med sine mange års erfaring, førende know-how og evnen til at reagere på det stigende behov for mobilitet og transport i samfundet, er Fiat Professional stille og roligt blevet markedsledende indenfor service og industri sektoren.

Ducato som favorit

Ducato er en favorit hos Europas mange karrosseriopbyggere, der har anvendt Ducatos fantastiske drivlinie og chassis til opbygning af specialbiler og campermodeller. Faktisk er to ud af tre autocampere i Europa bygget på basis af Fiat Ducato.

Fiat Professionals modelprogram er designet, udviklet og produceret med det ene formål at opfylde erhvervslivets behov for transportløsninger. Disse løsninger har gennem årene affødt en sand regn af udmærkelser og priser til stort set hele modelprogrammet.

Blandt de vigtigste er titlen Van of the Year i Europa, som Fiat Ducato vandt i 1994, Doblò Cargo i 2006, Fiat Scudo i 2008 og Fiat Fiorino i 2009. Også i Danmark har Fiat opnået udmærkelser som f.eks. Årets Varebil i Danmark. Gennem forskning og udvikling af nye teknologier og løsninger arbejder Fiat Professional intenst på at konsolidere og udbygge sin stærke position indenfor erhvervskøretøjer.

Kom forbi og prøv din næste varebil, allerede i dag. Vi kommer også gerne forbi dig til en kop kaffe og en fremvisning, hvis det passer bedre.

Book prøvetur

7 + 8 =