Velkommen til AutoCentro

Kom i dialog med vores indskrivning omkring booking af din bil til et værkstedsbesøg.

FIAT MODELPROGRAM HOS AUTOCENTRO

Fiat Panda & 500 Hybrid

Den stilfulde og ikonisk Fiat 500 og Fiat Panda kommer som Hybrid.

Fiat Tipo

Tipo markerer for alvor Fiats stærke engagement i klassen af familiebiler. Her i den rummelige Hatchback model.

Fiat 500

Den rappe bybil i smart design og med masser af komfort.

Fiat 500E

Denne nye 500E “la Prima” er baseret på en helt ny platform, som er udviklet til hele det kommende årti.

Fiat Tipo SW

En blanding af funktionalitet og stil med et dynamisk, moderne design. En generøs stationcar på hele 4,57 meter.

Fiat Panda

Rummelig, praktisk, Original, genial, og og overraskende med 5 døre: Det er Panda. Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

Fiat 500C

500C med masser af charme og  med elektrisk kaleche.

En af Europas største bilproducenter

FIAT er en italiensk industrikoncern og bilmærke, grundlagt i 1899 under navnet Fabbrica Italiana Automobili Torino af bl.a. Giovanni Agnelli, hvis familie har beholdt kontrollen med firmaet.

Koncernen er en af Europas største producenter af personbiler, men fremstiller derudover lastbiler, busser, landbrugsmaskiner samt jernbane- og flyudstyr. Desuden findes virksomheder inden for tekstilindustri, finans- og medieverdenen, kemisk industri, elektronik- og kommunikationsbranchen samt detailhandel.

Fiat-koncernen beskæftigede i 2005 173.700 personer, heraf 44% i Italien, 27% i det øvrige Europa og 26% i Syd- og Nordamerika. Koncernen havde i 2005 en samlet omsætning på 348 mia. kroner.

Den største enkeltsektor, med hensyn til såvel antal ansatte som omsætning, er bilproduktionen. Den svarer til ca. halvdelen af koncernomsætningen og omfatter bilmærkerne Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ferrari og Maserati; lastbiler og busser fremstilles under mærket Iveco.

Bilproduktionen er meget arbejdskraftkrævende; koncernen har derfor været førende med hensyn til indførelse af automatiseret produktion. Fiat har gennem årene med stor succes produceret små biler. De første var model 501 og 502, som var i produktion 1919-26, men det rigtige gennembrud på markedet for små biler kom i 1932 med Balilla. I 1936 fulgte Topolino — i Danmark kaldet Mariehønen. Traditionen med små biler fortsatte efter 2. Verdenskrig og kulminerede med 500 (1957), Panda (1982) og Uno (1983).

Efter nogle forretningsmæssigt vanskelige år lancerede Fiat midt i 1990’erne en række nykonstruktioner, bl.a. Punto, Bravo og Brava, som vandt bred anerkendelse. Omkring og efter 2000 er en række nye modeller sendt på markeder, ofte med markant design, herunder familiebilen Fiat Multipla og MPV’en Fiat Idea samt en opdateret version af Fiat 500.

I 2014 købte Fiat Chrysler og blev dermed verdens syvende største bilproducent.

Book prøvetur