Kia Ceed SW Plug-in Hybrid. Sæt strøm til din bildrøm.

 

 Dristigt design

En bagagerumsvolumen på op til 1.506 l

Op til 50 km elektrisk rækkevidde2

Op til 76,9 km/l ved blandet kørsel

7 års garanti

Vi går meget op i kundetilfredshed hos AutoCentro!

   

Prøvetur, fremvisning eller rådgivning

Ring nu

Udstyrsvarianter. Prestige. Upgrade. 

TEKNOLOGI & SIKKERHED.

DRIVE WiSE – Vores banebrydende udvalg af avancerede førerassistentsystemer (ADAS). Intelligent fartpilot (SCC) – Holder den ideelle hastighed på motorvejen. Lane Following Assist (LFA) Holder en sikker afstand i tæt trafik. Udsyn hele vejen rundt – Reducerer risikoen ved at informere dig om biler, der nærmer sig. Intelligent hastighedsadvarsel (ISLW) – Du får vist hastighedsgrænserne direkte i instrumentenheden. Fjernlysassistent (HBA) – Blænder fjernlyset ned, så andre trafikanter ikke bliver blændet. Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA) – Hjælper med at undgå potentielle kollisioner, hvis faren lurer forude. Intelligent parkeringsassistent (SPA) – Guider dig på plads i trange parkeringsbåse ved hjælp af bakkameraet.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid hos AutoCentro

Den nye Ceed Sportswagon er udstyret med vores plug-in hybrid system,  som er ensbetydende med daglig kørsel med få emissioner. Systemet kan takket være en intelligent kombination af en 1,6-liters GDI-motor og et 8,9 kWh litium-ion-batteri reducere brændstofforbruget og bilens emissioner. Desuden genindvinder det integrerede “e-system” kinetisk energi i decelerationsfaserne og tilfører supplerende drejningsmoment under acceleration.

Plug-in hybrid systemet er udstyret med “friløbsfunktionen”. Når føreren fjerner foden fra speederen og lader bilen rulle uden at accelerere, standses motoren, hvilket sparer brændstof. Så snart speederen trædes ned, overtager motoren med det samme.

Intelligent teknologi

Du kan skifte mellem eldrift og hybriddrift blot ved at trykke på HEV-/EV- knappen ved siden af gearvælgeren. I eldrift, som er ideel til bykørsel, prioriterer systemet kun at anvende el, så kørslen foregår uden emissioner, og du får en imponerende rækkevidde på over 50 km** i trafikken. Og når batteriopladningen er utilstrækkelig, skifter systemet automatisk til hybriddrift. I den indstilling er begge energikilder aktiveret, så benzinmotoren og elmotoren driver bilen sammen.

Brændstofeffektiv, økonomisk og dynamisk

Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kWh, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 1,6-liters GDI-motor (benzinmotor med direkte indsprøjtning) med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Emissionsværdierne er imponerende lave: kun 29 g CO2/km, og den samlede ydelse på 141 hk giver en acceleration fra 0-100 km/h på 10,8 sek