Pressemeddelelse 

21. November 2022

AutoCentro X Maxus Danmark

Maxus har valgt AutoCentro
Direktøren for Maxus Danmark, har taget kontakt til AutoCentro. Det er endt ud i et samarbejde, hvor Maxus kommer til at være i begge afdelinger, henholdsvis Nykøbing F og Rødbyhavn, fra 1. november 2022.

Indehaver af Autocentro Jimmy Nielsen glæder sig …..
… over opkaldet fra Stefen Vilstrup, direktør Maxus Danmark.
Det er virkelig en spændende tid vi gå i møde. Med en så stærk samarbejdspartner med ombord som Maxus, kommer AutoCentro til at stå stærkt inden for Elbiler. For med det nye bilmærke i huset, vil AutoCentro kunne levere alt fra el varebiler over forbi en SUV, og fra slut 2023 kan vi også tilbyde Europas første Pickup som elbil, fortæller Jimmy Nielsen indehaver af AutoCentro.

 

De bedste hilsner 

AutoCentro

Pressemeddelelse 

12. Juli 2022

JIMMY NIELSEN (TV) OG ANDERS HORSTRUP HANSEN ER BLEVET ENIGE OM ET NYT SAMARBEJDE. PRESSEFOTO DANIEL BRØNS.

RØDBYHAVN: AutoCentro har travlt for tiden – ikke mindst takket være de mange nye kunder på Femern-forbindelsen – og snart får de endnu mere at se til i værkstedet.

Den store bilforhandler med kontor i Nykøbing og Rødbyhavn har indgået en aftale med Rødbyhavn Autoværksted, der medfører, at alle aktiviteter i de to værksteder på Sydlolland nu samles på adressen AutoCentro, Færgevej 17 i Rødbyhavn. Værkstedet bliver dermed et af de allerstørste på Sydlolland.

Direktør i AutoCentro Jimmy Nielsen siger:

– Det er en rigtig god aftale for alle kunder, fordi en vis størrelse i dag er en god ting, hvis man skal have specialviden om mange forskellige bilmærker i en tid, hvor teknologierne hele tiden udvikler sig, siger han og peger på, at hybridbiler, elbiler og andre nye former for køretøjer stiller krav til både udstyr og uddannelse i værkstedet.

Formelt set starter de to parter op sammen mandag den 1. august, hvorefter al service foregår fra AutoCentro, der samme dag bliver en del af værkstedskæden Teknicar, der blandt andet sikrer alle værkstedskunder tre års garanti på alle reparationer, ligesom samarbejdet organiserer, at værksteder i hele Danmark har adgang til nyeste uddannelse og data om service på biler.

– Og henvender man sig i værkstedet, så kan man fortsat få fat i Anders Hornstrup Hansen, der jo har næsten 30 års erfaring og ved næsten alt om biler, siger Jimmy Nielsen, der med samarbejdet har fået løst en konkret udfordring.

– Alle værksteder mangler gode folk, så da Anders ikke kunne få fat i nye mekanikere, og vi også kunne bruge forstærkning, var det her en oplagt løsning for os begge, siger han og understreger at alle samarbejdsaftaler, garantier og serviceaftaler fortsat er gældende – uanset hvor man hidtil har været kunde.

 

De bedste hilsner 

AutoCentro

Pressemeddelelse 

25. Maj 2022

AutoCentro og Frimann Biler har fundet en fælles plan for Fiat’s fremtid på Lolland-Falster.

Pr. 1. juni 2022 flytter Fiat og Fiat Professionel fra AutoCentro på havnen i Nykøbing F. og Rødbyhavn ind hos Frimann Biler på Energivej 3 i Nykøbing F. Samtidig flytter Jeep også ind hos Frimann Biler på Energivej 3.

Jimmy Nielsen fra AutoCentro og Kim Frimann Fra Frimann Biler har arbejdet på planen siden 1. maj 2022, hvor K.W. Bruun Import overtog importen af Fiat, Jeep og Fiat Professionel, og dermed står for importen af 8 bilmærker fra Stellantis. Frimann Biler har allerede Stellantis mærkerne Opel og Citroën, og har gode erfaringer med samarbejdet med K.W. Bruun Import.

Det har været vigtigt for begge parter at finde en god løsning på flytningen af mærkerne for at sikre kunderne bedst muligt. Frimann Biler har blandt andet overtaget AutoCentro’s Fiat-værktøj og -skilte, så kunderne bl.a. kan få udført garantiarbejde mv. hos Frimann Biler.

Jimmy Nielsen fra AutoCentro udtaler; ”Jeg ønsker kun det bedste for Fiat kunderne på Lolland-Falster, og hos Frimann Biler kan de fremover købe nye Fiat’er samt få udført autoriseret service og garantiarbejde. Autocentro’s eksisterende Fiat kunder er selvfølgelig stadigvæk velkommen hos os, men vi må blot henvise dem til vores kollega Frimann Biler når det gælder garantisager”.

I praksis betyder det, at pr. 1. juni 2022 er Frimann Biler den eneste autoriserede Fiat, Jeep og Fiat Professionel forhandler/værksted på Lolland-Falster, hvor man kan købe nye biler af de 3 mærker, samt få udført autoriseret service/skadesreparation og garantiarbejde.

Hos Frimann Biler er Kim Frimann også glad for aftalen; ”Ved at samle 5 Stellantis mærker på Energivej 1-3 kommer vi til at have både tyske, franske og Italienske biler på hylderne i vores Stellantis hus. Ud over et meget bredere udbud af bilmodeller kommer vi også til at høste nogle synergier, som kommer kunderne til gode i form af f.eks. skarpere priser”.

Erfaringerne, som Frimann Biler og AutoCentro har fået via arbejdet med denne plan, gør at det vil blive undersøgt, om der er mulige synergier i et samarbejde omkring Femern. Dette skal ses i lyset af tidligere udtalelser fra Business Lolland-Falster; ”Husk at arbejde sammen om Femern, for der er rigeligt til alle”.

Hos K.W. Bruun Import glæder Koncernforhandlerchef, Kurt S. Jensen sig over det udvidede samarbejde med Frimann Biler: ”Jeg lærte Kim Frimann og hans folk at kende i forbindelse med vores overtagelse af Citroën og Opel importen i Danmark, og vi fandt hurtigt fælles fodslag i måden at drive virksomhed på, herunder en stram KPI styring og at ”skipper” skal være på broen for at styre virksomheden sikkert i havn”.

”Citroën og Opel har Frimann Biler varetaget til vores store tilfredshed, hvorfor det har været naturligt at udvide det gode samarbejde med Fiat og Jeep. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Kim Frimann og hans team af dedikerede medarbejdere har musklerne og kompetencerne til at løfte denne opgave og vil varetage både salg og eftermarkedet af vores mærker på bedste vis”.

For yderligere information; kontakt Kim Frimann, mobil 61301919 eller Jimmy Nielsen, mobil 41183651.

Denne pressemeddelelse er IKKE et udtryk for at AutoCentro lukker – tværdigmod! Det er Fiat mærket som flytter ind hos Frimann og ikke AutoCentro. AutoCentro er i en rivende udvikling med Kia og andre aktiviteter, og dette er en del af strategien fra AutoCentro’s side.

Vi er glade for alle vores Fiat kunder, og dem som har et Værkstedsabonnement hos AutoCentro kan stadigvæk få serviceret og repareret deres bil hos AutoCentro, som de altid har gjort. 

Blot hvis nogle skulle være i tvivl.

 

De bedste hilsner 

AutoCentro