Pressemeddelelser

maj 25, 2022

AutoCentro og Frimann Biler har fundet en fælles plan for Fiat’s fremtid på Lolland-Falster.

Pr. 1. juni 2022 flytter Fiat og Fiat Professionel fra AutoCentro på havnen i Nykøbing F. og Rødbyhavn ind hos Frimann Biler på Energivej 3 i Nykøbing F. Samtidig flytter Jeep også ind hos Frimann Biler på Energivej 3.

Jimmy Nielsen fra AutoCentro og Kim Frimann Fra Frimann Biler har arbejdet på planen siden 1. maj 2022, hvor K.W. Bruun Import overtog importen af Fiat, Jeep og Fiat Professionel, og dermed står for importen af 8 bilmærker fra Stellantis. Frimann Biler har allerede Stellantis mærkerne Opel og Citroën, og har gode erfaringer med samarbejdet med K.W. Bruun Import.

Det har været vigtigt for begge parter at finde en god løsning på flytningen af mærkerne for at sikre kunderne bedst muligt. Frimann Biler har blandt andet overtaget AutoCentro’s Fiat-værktøj og -skilte, så kunderne bl.a. kan få udført garantiarbejde mv. hos Frimann Biler.

Jimmy Nielsen fra AutoCentro udtaler; ”Jeg ønsker kun det bedste for Fiat kunderne på Lolland-Falster, og hos Frimann Biler kan de fremover købe nye Fiat’er samt få udført autoriseret service og garantiarbejde. Autocentro’s eksisterende Fiat kunder er selvfølgelig stadigvæk velkommen hos os, men vi må blot henvise dem til vores kollega Frimann Biler når det gælder garantisager”.

I praksis betyder det, at pr. 1. juni 2022 er Frimann Biler den eneste autoriserede Fiat, Jeep og Fiat Professionel forhandler/værksted på Lolland-Falster, hvor man kan købe nye biler af de 3 mærker, samt få udført autoriseret service/skadesreparation og garantiarbejde.

Hos Frimann Biler er Kim Frimann også glad for aftalen; ”Ved at samle 5 Stellantis mærker på Energivej 1-3 kommer vi til at have både tyske, franske og Italienske biler på hylderne i vores Stellantis hus. Ud over et meget bredere udbud af bilmodeller kommer vi også til at høste nogle synergier, som kommer kunderne til gode i form af f.eks. skarpere priser”.

Erfaringerne, som Frimann Biler og AutoCentro har fået via arbejdet med denne plan, gør at det vil blive undersøgt, om der er mulige synergier i et samarbejde omkring Femern. Dette skal ses i lyset af tidligere udtalelser fra Business Lolland-Falster; ”Husk at arbejde sammen om Femern, for der er rigeligt til alle”.

Hos K.W. Bruun Import glæder Koncernforhandlerchef, Kurt S. Jensen sig over det udvidede samarbejde med Frimann Biler: ”Jeg lærte Kim Frimann og hans folk at kende i forbindelse med vores overtagelse af Citroën og Opel importen i Danmark, og vi fandt hurtigt fælles fodslag i måden at drive virksomhed på, herunder en stram KPI styring og at ”skipper” skal være på broen for at styre virksomheden sikkert i havn”.

”Citroën og Opel har Frimann Biler varetaget til vores store tilfredshed, hvorfor det har været naturligt at udvide det gode samarbejde med Fiat og Jeep. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Kim Frimann og hans team af dedikerede medarbejdere har musklerne og kompetencerne til at løfte denne opgave og vil varetage både salg og eftermarkedet af vores mærker på bedste vis”.

For yderligere information; kontakt Kim Frimann, mobil 61301919 eller Jimmy Nielsen, mobil 41183651.

Denne pressemeddelelse er IKKE et udtryk for at AutoCentro lukker – tværdigmod! Det er Fiat mærket som flytter ind hos Frimann og ikke AutoCentro. AutoCentro er i en rivende udvikling med Kia og andre aktiviteter, og dette er en del af strategien fra AutoCentro’s side.

Vi er glade for alle vores Fiat kunder, og dem som har et Værkstedsabonnement hos AutoCentro kan stadigvæk få serviceret og repareret deres bil hos AutoCentro, som de altid har gjort. 

Blot hvis nogle skulle være i tvivl.

 

De bedste hilsner 

AutoCentro