Værksted

Hos Autocentro er vores mission at holde dig kørende. Vi tilbyder service, reparation, undervognsbehandling og eget skadecenter med maler- og pladeværksted.

Ønsker du budgetsikkerhed, så kan vi tilbyde serviceaftaler med en fast lav månedlig ydelse.

Får du lavet dit service hos os, så får du et års gratis vejhjælp, så vi altid kan holde dig kørende.

Serviceaftale

Tegn en Serviceaftale til din bil hos AutoCentro

Hvorfor købe en serviceaftale og hvad koster en serviceaftale til din bil?

God Service til dig og din bil hos AutoCentro.

Hos AutoCentro er vores mission at holde dig kørende. Vi bestræber vi os altid på at yde den bedste service overfor dig som kunde og din bil.

Er du på udkig efter det billigste service på din bil?

En serviceaftale sikrer dig budgetsikkerhed, da du kan tegne din serviceaftale til en fast lav månedlig ydelse. På den måde opnår du som kunde den største bekvemmelighed med en serviceaftale, når din bil skal til service eller på værksted. Med denne økonomiske tryghed har du ingen bekymringer når du kører din bil på værksted eller til service hos AutoCentro.

Vi tilbyder Forsikring- og Serviceaftaler for alle bilmærker op til 10 år eller 200.000 km

Service på din Bil.

Hos AutoCentro servicere vi din bil efter producentens forskrifter. Vi har veluddannede mekanikere, teknikere og mærkespecialister, som har en stor passion for at vedligeholdelsen af din bil sker korrekt. På den måde sikrer vi at fagligheden er i højsædet, når vores uddannet fagfolk servicerer din bil.  

Ønsker du en Kia Serviceaftale eller en Fiat Service aftale, så skriv eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale som passer til lige netop dine behov.

Du kan altid tegne en serviceaftale hos os uanset bilmærke og vi kan hjælpe dig med at skræddersy din Serviceaftale præcis efter dine kørselsbehov. Hos AutoCentro ønsker vi at finde en aftale, som passer til dine behov. I tilfælde af at dine kørselsbehov skulle ændre sig i aftalens varighed, så finder vi altid den mest økonomiske løsning for dig. På den måde undgår du dyre efterregninger.

Gratis vejhjælp

Når du har fået dit første service på din bil hos AutoCentro, så tilbyder vi dig gratis vejhjælp et år frem. På den måde holder vi dig kørende også, hvis uheldet er ude. Vejhjælpen forlænges selvfølgelig ved næste service på din bil.

Hvor lang tid tager et service på min bil?

Når din bil skal til service, så kan vi altid give dig en vurdering af, hvor lang tid vi forventer at bruge på at servicere din bil. Du er altid velkommen til at blive og nyde en kop kaffe i vores venteområde. Men såfremt du skal hurtigt videre, så har vi også mulighed for lejebil.

 

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Jeg er interesseret i en Serviceaftale

Ønsker du en lånebil?

9 + 2 =

AUTOCENTRO NYKØBING F

Havnepladsen 2
4800 Nykøbing F.

Telefon: 54 84 35 00

Vis på Google Maps

AUTOCENTRO RØDBYHAVN

Færgevej 17
4970 Rødbyhavn

Telefon: 54 60 52 02

Vis på Google Maps

Salg

Værksted