BILUDLEJNING HOS AUTOCENTRO

Biludlejning hos AutoCentro i Nykøbing F.  og Rødbyhavn

AutoCentro udvider med udlejning af personbiler og varebiler.

Der er fart over feltet hos AutoCentro`s afdelinger. I de tre byer hvor AutoCentro har afdelinger, har der siden sidst i halvfjerdserne været drevet automobilforretning med salg af nye biler af mærkerne Fiat og Kia.

Virksomheden har indtil nu selv haft udlejning af biler, som henvender sig mod såvel privat- som erhvervskunder. Der tilbydes biludlejning Nykøbing F og i Rødbyhavn.

Ring og book din bil hos AutoCentro via nedenstående links:

Stor efterspørgsel efter at leje biler

"Mange af vore kunder vil gerne leje biler. Det gælder såvel private som virksomheder med brug for en transportløsning.
Derfor vil vi satse på at udleje person og varebiler i vores tre nærområder, udtaler Administrerende direktør Ole Leth.

Vi har kigget os omkring og ser, at de fleste udlejningsfirmaer som Avis, Hertz og Europcar udlejer til ret høje priser, så vi havde et ønske om at kunne tilbyde en billigere lokal løsning.

 

Til spidsbelastninger kan firmaer leje varebiler

Med det nye koncept bliver vi større og mere fleksible. For eksempel kan firmaer nu leje varebiler i perioder med spidsbelastninger og dermed spare investeringer. Vi har også fået nye private kunder, der enten ikke kører bil til daglig, men som har brug for en god personbil i weekenden, eller kunder der har brug for en anden løsning til deres egen bil," siger Ole Leth og fortsætter ”og med muligheden for at leje biler til uhørt lave priser, var jeg ikke i tvivl om at tilslutte mit firma konceptet”

Visore_desktop